LEEFGROEP 1

Véronique

Is steeds in de weer om de kleuters een fijne tijd te bezorgen bij de molletjes. Haar inlevingsvermogen en empathie zijn één van haar vele troeven.

LEEFGROEP 2

Anneke
Anneke komt iedere dag met plezier en met de grote glimlach de muizenklas binnen springen. Zelf heeft ze 20 jaar basket gespeeld en houdt ze enorm van de wereld rond te reizen. Vol enthousiasme probeert ze de kleuters op een speelse manier voor te bereiden naar het eerste leerjaar. Ze probeert vernieuwende ideeën uit te werken bij thema’s en projecten.
Heeft veel respect voor de eigenheid van elk kind en probeert hun vertrouwen te winnen. Anneke houdt ervan om ieder kind zijn/haar talent naar boven te brengen en ze als een volwaardig individu te benaderen. Het is de bedoeling dat de kinderen zich ontwikkelen op een natuurlijke ongedwongen manier.

LEEFGROEP 2

Elien

Straalt één en al rust uit en is tegelijkertijd een avonturier in hart en nieren. Avontuur veraf, avontuur dichtbij. Bij voorkeur snuistert Elien in prentenboeken. Niets zo fijn dan je te wanen in een verhaal en dit vervolgens te vertalen in tal van activiteiten.

LEEFGROEP 3

Silke

Hey, ik ben Silke. 

Begeleider in de Bijenkorf en mama van Lars en Kobe hier op school. In de voormiddag geef ik de instructies aan het tweede leerjaar. In de namiddag werk ik de thema’s en projecten van het eerste en tweede leerjaar uit. Ik kom elke dag met veel plezier naar de klas. Met de kinderen aan de slag gaan geeft me super veel voldoening! Door hen blijf ik verwonderd naar de wereld kijken en leer ik nog iedere dag bij. De gezellige bende geeft me energie voor 10, bedankt kids!

LEEFGROEP 3

Griet

Griet is de begeleider van de bijtjes, in het eerste leerjaar. Ze helpt de kinderen om het sprongetje van de kleuterklas naar het lagere zo zacht mogelijk te maken! Dit doet ze door een warme, veilige thuishaven te creëren binnen de leefgroep. Ze biedt rust en heeft oog voor elk bijtje! 

hannah

LEEFGROEP 4

Hannah

Hannah neemt dit jaar samen met Alissa de bonte spechten onder haar hoede. Hannah is een heel energieke en sportieve meid. Het klaslokaal verlaten en buiten lesgeven is helemaal haar ding. Met haar aanstekelijk enthousiasme wil ze de bonte spechten stimuleren en uitdagen om veel te leren.

LEEFGROEP 5

Sara

staat vol passie en enthousiasme voor de klas. Ze vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en graag naar school komt. Ze wil de zwaluwen motiveren om veel bij te leren zowel op cognitief als op maatschappelijk vlak. Niks is Sara te veel, ze steekt graag de handen uit de mouwen. Ze slaagt er telkens in om de talenten bij alle kinderen te ontdekken en deze in te zetten. Naast een passie voor het onderwijs, heeft ze ook grote interesse voor psychologie, wat ze ook heeft bijgestudeerd. Ze is een bezige bij, houdt van buiten zijn, bewegen en nieuwe dingen ontdekken.

COÖRDINATOR & ZORGCOÖRDINATOR

Cindy

Inzetten op de talenten van alle kinderen en het team is haar grote troef. Een warme en positieve sfeer creëren op school vindt zij heel belangrijk. Een sterk zorgbeleid met oog voor alle kansen bij alle kinderen draagt zij hoog in het vaandel. Knuffelen is één van haar grootste hobby’s.

LEEFGROEP 4

Alissa

Door haar onuitputtelijke energie en haar positieve ingesteldheid, weet Alissa de kinderen van de bonte spechten steeds te motiveren en hun beste beentje voor te zetten. 

Samen met Hannah neemt zij de bonte spechten onder haar vleugels. De kinderen van de zwaluwen worden door Alissa ondergedompeld in een Frans taalbad. 

SPORT / TURNEN

Charlotte

is onze spring in’t veld. Zij neemt vol overgave de turn- en zwemlessen voor het lagere op zich. Sport is haar passie en ze moedigt kinderen aan meer te bewegen. Ze zorgt voor veel variatie in haar lessen zodat kinderen hopelijk ook de sportkriebel te pakken krijgen. Rugby is haar favoriete sport waarin ze zich volledig kan uitleven.

OPVANG / LEEFGROEP 1

Jordi

Ik ben Jordi, afgestudeerd als kinderverzorger en sta nu mijn 4e schooljaar op De Boomhut. Met hart en ziel geef ik dit schooljaar op maandag , dinsdag en woensdag de opvang op school. Je kan me ook vaak terug vinden in de kleuterklassen waar ik ondersteuning geef bij de molletjes. Kinderen kunnen steeds bij mij terecht om een probleem op te lossen of een toffe babbel. Mijn talent is: een glimlach toveren op het gezicht van ieder kind!

OPVANG

Eva
Eva begeleidt de boomhuttertjes tijdens de middagspeeltijd en avondopvang. Voor een pijntje groot of klein mogen ze ook bij mij zijn. Na een toffe school dag zorg ik ervoor dat de kindjes verwend worden met een vers stukje fruit of groenten als 4 uurtje.

ADMINISTRATIE

Vanessa

doet met veel enthousiasme het secretariaat op school. Zij zorgt ervoor dat alle paperassen steeds op de juiste plaats terecht komen. je kan haar bij ons op school vinden op dinsdag en vrijdag.

KEUKEN

Geertrui

neemt het reilen en zeilen van het keukengebeuren op zich. Iedere dag laat ze de keuken spik en span achter.

ONDERHOUD

Valérie

doet alle klusjes hier op school. Zij zorgt ervoor dat ons domein netjes blijft.

LEERKRACHT_ILLUSTRATIE

OPVANG

Janice

Staat samen met Jordi en Eva in voor de opvang op school. Zij stilt de hongerige maagjes met een gezond tussendoortje in de opvang. Janice is steeds vrolijk en steekt graag de handen uit de mouwen.

KLASDIER

Tack

Verlies ik een pootje, dan kan ik mijn pootje zelfs volledig terug laten groeien in ongeveer twee of drie vervellingen!

KLASDIER

Blub

Wist je dat het gerucht dat goudvissen maar een paar seconden iets kunnen onthouden niet waar is? Goudvissen zijn slimmer dan de meeste mensen denken: je kunt ze heel goed kunstjes kunt leren.

EENS OP BEZOEK KOMEN?

benieuwd? laat ons afspreken

NIEUWSGIERIG?
Op zoek naar dé school waar jouw peuter volgend schooljaar kan starten? Kom gerust eens langs voor een bezoek aan onze school.